Lunchvergadering Opstal

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Opstal !

Nieuwenbos is een fantastische en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een lunchvergadering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Opstal is perfect voor (iets) kleinere, chique lunchvergaderingen. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een ideale plek voor een lunchvergadering in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw genodigden een lunchvergadering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een lunchvergadering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw lunchvergadering naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem lunchvergadering in stijl

Er is bij Opstal geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lunchvergaderingen hebben we alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lunchvergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch lunchvergadering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw lunchvergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Opstal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Kortom, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.