Lunchvergadering Liedekerke

Stijlvolle lunchvergaderingen in Nieuwenbos bij Liedekerke

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Liedekerke om bvb. een lunchvergadering te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Liedekerke stijlvolle lunchvergaderingen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een lunchvergadering in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw lunchvergadering. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een lunchvergadering. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl lunchvergaderingen vieren.

Een fijn lunchvergadering in stijl

Onze ploeg weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van een lunchvergadering een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere plek dan dit gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een lunchvergadering. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw lunchvergadering tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder lunchvergadering, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lunchvergadering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw lunchvergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Liedekerke bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk lunchvergadering te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Kortom, als u een lunchvergadering in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.