Lunchvergadering Lede

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Lede !

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een lunchvergadering wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Lede gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Lede is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals lunchvergaderingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw lunchvergadering. Als het zonnetje van de partij is, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij slecht weer is er natuurlijk niets verloren. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een lunchvergadering een onvergetelijk succes te maken. Uw lunchvergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem lunchvergadering in stijl bij Lede

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een lunchvergadering een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een lunchvergadering. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw lunchvergadering tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lunchvergadering, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lunchvergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lunchvergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Lede bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk lunchvergadering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.