Lunchvergadering Denderleeuw

Stijlvolle lunchvergaderingen in Nieuwenbos bij Denderleeuw

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een lunchvergadering zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Denderleeuw gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Denderleeuw is bijzonder geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals lunchvergaderingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw lunchvergadering. Als de zon van de partij is, is de goed onderhouden en prachtige tuin een must. Bij minder weer is er natuurlijk niets verloren. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het landhuis is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een lunchvergadering een eclatant succes te maken. Uw lunchvergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een mooi lunchvergadering in stijl

Er is bij Denderleeuw geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lunchvergaderingen beschikken we over alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lunchvergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek lunchvergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw lunchvergadering ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Denderleeuw bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk lunchvergadering te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.