Lunchvergadering Buggemhout

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Buggemhout !

In het gastvrije Nieuwenbos bij Buggemhout kunt u terecht als u een onovertroffen lunchvergadering wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de inspirerende omgeving van Buggemhout is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme lunchvergaderingen te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus lunchvergadering. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw lunchvergadering. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een mooi lunchvergadering in stijl bij Buggemhout

Er is bij Buggemhout geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lunchvergaderingen bezitten we alle troefkaarten om van elk event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lunchvergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lunchvergadering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lunchvergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Buggemhout bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lunchvergadering te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.