Lunchvergadering Brussel

Nieuwenbos: Voor lunchvergadering in stijl bij Brussel

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een lunchvergadering zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Brussel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Brussel is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals lunchvergaderingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw lunchvergadering. Wanneer de zon van de partij is, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het imposante landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een lunchvergadering een eclatant succes te maken. Uw lunchvergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een intiem lunchvergadering in stijl

Er is bij Brussel geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lunchvergaderingen hebben we alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lunchvergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lunchvergadering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw lunchvergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Brussel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk lunchvergadering te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.