Lunchvergadering Brakel

Een idyllisch plaatsje bij Brakel voor klassevolle lunchvergaderingen

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een lunchvergadering zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Brakel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Brakel is heel geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals lunchvergaderingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw lunchvergadering. Wanneer de zon van de partij is, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het landhuis is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een lunchvergadering een onvergetelijk succes te maken. Uw lunchvergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een mooi lunchvergadering in stijl

Er is bij Brakel geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lunchvergaderingen beschikken we over alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lunchvergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lunchvergadering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw lunchvergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Brakel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk lunchvergadering te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lunchvergadering in intieme kring. Dus, als u een lunchvergadering in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.