Lunchvergadering Asbeek

Nieuwenbos: Voor lunchvergadering in stijl bij Asbeek

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Asbeek kunt u terecht als u een onovertroffen lunchvergadering wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de inspirerende omgeving van Asbeek is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme lunchvergaderingen te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus lunchvergadering. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw lunchvergadering. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn lunchvergadering in stijl bij Asbeek

Er is bij Asbeek geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een lunchvergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lunchvergaderingen hebben we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lunchvergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek lunchvergadering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lunchvergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lunchvergadering bij Asbeek bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk lunchvergadering te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Kortom, als u een lunchvergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.