Lunchvergadering Aalst

Nieuwenbos: Voor lunchvergadering in stijl bij Aalst

Toevallig op zoek naar een knappe gelegenheid om een lunchvergadering te vieren bij Aalst? Dan is wellicht het fraaie Nieuwenbos absoluut een goede optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Aalst heeft alles in huis om van een lunchvergadering een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van lunchvergaderingen. Het sprookjesachtige gebied van het klassieke landhuis is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een lunchvergadering in een authentieke stijl en locatie in het landhuis bij Aalst. Dus, voor een onvergetelijk lunchvergadering bij Aalst, één adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lunchvergaderingen.

De immense tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft uw lunchvergadering nog dat beetje extra cachet. Voorts hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Aalst ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een fijn lunchvergadering in stijl

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat nodig is om van een lunchvergadering een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een lunchvergadering. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw lunchvergadering tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lunchvergadering, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lunchvergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lunchvergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw lunchvergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lunchvergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lunchvergadering bij Aalst bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lunchvergadering te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol lunchvergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lunchvergadering in intieme kring. Kortom, als u een lunchvergadering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.