Locatie

Exclusief genieten met intimi

U wilt een private diner in een landhuis met huiselijke sfeer? In een uitzonderlijk mooi landschap? Dan bent u met uw gasten welkom in het landhuis Nieuwenbos. Ons ervaren team verzorgt uw private diner, van lunch tot walking diner, tot in de kleinste details. U kunt rekenen op een professioneel team en een onvergetelijk feest, waar uw gasten nog lang over napraten. Van indruk maken gesproken, zowel de omgeving als de culinaire genoegens maken een totaalbeleving mogelijk. Ontdek een bijzondere culinaire wereld in een exclusieve setting in het Pajottenland.

Contacteer ons vandaag nog!

Lees verder onder de foto’s

Een cooking dreamteam

Een mooie, huiselijk omgeving als het landhuis Nieuwenbos volstaat enorm voor een onvergetelijk feest. Nieuwenbos werkt alleen met ervaren chefs die hun strepen verdiend hebben. We stelden voor u een team samen dat u, in onze unieke omgeving, een bijzondere culinaire ervaring bezorgt. Hier kunt u uw gasten de culinaire hoogstandjes laten proeven, beleven en appreciëren.

Wij luisteren graag naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw private dinner. Tevens kunt u ook rekenen op ervaren obers en tafelbediendes die uw culinaire ervaring mede tot een totaalbeleving maken. Uitzonderlijk genieten in een unieke omgeving.

Waar wacht u nog op om ons te contacteren?

Lees verder onder de foto’s

Onze suggesties en menuvoorstellen voor een totaalpakket zijn op aanvraag te verkrijgen

Contacteer ons