Lezing Ternat

Het beste plekje nabij Ternat voor klassevolle lezingen

In het gastvrije Nieuwenbos bij Ternat kunt u terecht als u een onovertroffen lezing wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Ternat is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme lezingen te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus lezing. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw lezing. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn lezing in stijl bij Ternat

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van uw lezing een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een lezing. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw lezing tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder lezing, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lezing

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lezing ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Ternat bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.