Lezing Roosdaal

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Roosdaal !

Als u een geschikte plaats zoekt bij Roosdaal om bijvoorbeeld een lezing te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Roosdaal prachtige lezingen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een lezing in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw lezing. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een lezing. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl lezingen vieren.

Een fijn lezing in stijl bij Roosdaal

Onze ploeg weet als geen ander wat nodig is om van uw lezing een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een lezing. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw lezing tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder lezing, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek lezing

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Roosdaal bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk lezing te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.