Lezing Opwijk

Nieuwenbos: Voor lezing in stijl bij Opwijk

Nieuwenbos is een fantastische en zeer gezellige locatie waar u in stijl een lezing voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Opwijk is perfect voor (iets) kleinere, chique lezingen. Ons oergezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een ideale plek voor een lezing in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden ontvangen in de unieke en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw genodigden een lezing die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een lezing te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw lezing op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een fijn lezing in stijl bij Opwijk

Er is bij Opwijk geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een lezing.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lezingen beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lezing iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lezing ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Opwijk bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk lezing te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.