Lezing Meise

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Meise !

Nieuwenbos is een prachtige en zeer gezellige locatie waar u in stijl een lezing voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Meise leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique lezingen. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een droomlocatie voor een lezing in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw genodigden een lezing die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om in alle gezelligheid een lezing te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw lezing naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn lezing in stijl bij Meise

Er is bij Meise geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een lezing.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lezingen beschikken we over alle troeven om van elk event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lezing iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect lezing

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lezing ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Meise bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.