Lezing Malderem

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Malderem !

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een lezing zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Malderem gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Malderem is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinschalige events zoals lezingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw lezing. Als de zon van de partij is, is de netjes onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het fraaie landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een lezing een onvergetelijk succes te maken. Uw lezing zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een fijn lezing in stijl bij Malderem

Er is bij Malderem geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen hebben we alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lezing iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Malderem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.