Lezing Lebbeke

Nieuwenbos: Voor lezing in stijl bij Lebbeke

Op zoek naar een ideale gelegenheid om een lezing te vieren in de buurt van Lebbeke? Dan is wellicht het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een goede keuze. Dit mooie, rustige oord bij Lebbeke beschikt over alle troeven om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 genodigden, zijn zeer geschikt voor lezingen. Het schitterende gebied van het statige landhuis is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een fraai lezing in een authentieke stijl en locatie in het landhuis nabij Lebbeke. Dus, voor een fantastisch lezing bij Lebbeke, één adres: Nieuwenbos! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen.

Onze uitgestrekte tuinen aan het landhuis bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent uw lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Voorts hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lebbeke ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een intiem lezing in stijl

Er is bij Lebbeke geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een lezing.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lezingen bezitten we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lezing iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Lebbeke bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Dus, als u een lezing in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.