Lezing Herne

Het beste plekje bij Herne voor klassevolle lezingen

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een lezing wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Herne gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Herne is uitermate geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals lezingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een droomplek voor uw lezing. Indien de zon schijnt, is de prima onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een lezing een onvergetelijk succes te maken. Uw lezing zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem lezing in stijl

Er is bij Herne geen mooiere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen bezitten we alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lezing iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lezing ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Herne bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.