Lezing Haaltert

Exclusieve locatie voor een lezing bij Haaltert

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een lezing zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Haaltert gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Haaltert is uitermate geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige events zoals lezingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een droomplek voor uw lezing. Als het zonnetje schijnt, is de prima onderhouden en fraaie tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere kamer in het landhuis is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een lezing een eclatant succes te maken. Uw lezing zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een intiem lezing in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een lezing een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een lezing. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw lezing tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lezing, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lezing

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lezing ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Haaltert bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk lezing te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.