Lezing Erpe-Mere

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Erpe-Mere !

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Erpe-Mere kunt u terecht als u een onvergetelijk lezing wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Erpe-Mere is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme lezingen te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus lezing. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw lezing. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een mooi lezing in stijl

Er is bij Erpe-Mere geen mooiere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een lezing.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lezingen bezitten we alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lezing iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek lezing

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Erpe-Mere bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk lezing te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Dus, als u een lezing in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.