Lezing Denderleeuw

Het mooiste plekje nabij Denderleeuw voor klassevolle lezingen

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate gezellige locatie waar u in stijl een lezing voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Denderleeuw leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique lezingen. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een lezing in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden ontvangen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw genodigden een lezing die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om gezellig een lezing te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw lezing naar een ongezien hoog niveau.

Een mooi lezing in stijl bij Denderleeuw

Er is bij Denderleeuw geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen beschikken we over alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lezing een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Denderleeuw bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk lezing te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.