Lezing Asse

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Asse !

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een lezing te laten doorgaan in de buurt van Asse? In dat geval is voor u het Nieuwenbos absoluut een goede tip. Deze prachtplek bij Asse beschikt over alle troeven om van een lezing een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 personen, zijn heel geschikt voor het houden van lezingen. Het mooie domein van het klassieke landhuis is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een lezing in een unieke stijl en locatie in het landhuis bij Asse. Kort gezegd, voor een fantastisch lezing bij Asse, 1 locatie: Nieuwenbos. In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen.

Onze immense (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft uw lezing nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Asse ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een mooi lezing in stijl bij Asse

Ons ervaren team weet perfect wat nodig is om van uw lezing een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een lezing. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw lezing tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder lezing, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lezing ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Asse bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lezing te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.