Lezing Aalst

Exclusieve locatie voor een lezing bij Aalst

Wie op zoek is naar een geschikte locatie om in stijl een lezing te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Aalst. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme lezing voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw lezing zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw lezing-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Lezing in stijl.

Een intiem lezing in stijl bij Aalst

Er is bij Aalst geen betere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een lezing.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lezingen hebben we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lezing een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect lezing

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Aalst bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Dus, als u een lezing wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.