Lezing Steenvoort

Exclusieve locatie voor een lezing bij Steenvoort

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een lezing wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Steenvoort gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Steenvoort is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals lezingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een droomplek voor uw lezing. Indien de zon schijnt, is de netjes onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij slecht weer is er natuurlijk geen man overboord. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een lezing een eclatant succes te maken. Uw lezing zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een fijn lezing in stijl bij Steenvoort

Er is bij Steenvoort geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen beschikken we over alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lezing een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch lezing

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Steenvoort bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Dus, als u een lezing in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.