Lezing Rooien

Het beste plaatsje bij Rooien voor stijlvolle lezingen

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Rooien om bijvoorbeeld een lezing te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Rooien prachtige lezingen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een lezing in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw lezing. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een lezing. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl lezingen vieren.

Een fijn lezing in stijl bij Rooien

Er is bij Rooien geen mooiere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen beschikken we over alle troeven om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lezing een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Rooien bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.