Lezing Mollem

Stijlvolle lezingen in Nieuwenbos bij Mollem

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een lezing zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Mollem gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Mollem is heel geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals lezingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw lezing. Indien de zon van de partij is, is de goed onderhouden en prachtige tuin een must. Bij minder weer is er uiteraard geen man overboord. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het landhuis is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een lezing een eclatant succes te maken. Uw lezing zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een fijn lezing in stijl

Er is bij Mollem geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen bezitten we alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lezing een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lezing

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lezing ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Mollem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk lezing te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.