Lezing Londerzeel

Stijlvolle lezingen in Nieuwenbos bij Londerzeel

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een lezing wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Londerzeel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Londerzeel is uitermate geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals lezingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw lezing. Indien de zon schijnt, is de goed onderhouden en prachtige tuin een must. Bij minder weer is er uiteraard geen man overboord. Het statige landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het landhuis is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een lezing een onvergetelijk succes te maken. Uw lezing zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een intiem lezing in stijl bij Londerzeel

Er is bij Londerzeel geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een lezing.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in lezingen hebben we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lezing een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch lezing

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Londerzeel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk lezing te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.