Lezing Lierde

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Lierde !

Aan het speuren naar een ideale plek om een lezing te laten doorgaan nabij Lierde? In dat geval is voor u het Nieuwenbos zonder enige twijfel een prima keuze. Deze prachtplek bij Lierde beschikt over alle troeven om van een lezing een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van lezingen. Het sprookjesachtige domein van het klassieke landhuis is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een fraai lezing in een authentieke stijl en setting in het landhuis nabij Lierde. Kortom, voor een fantastisch lezing bij Lierde, één locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen.

De uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft uw lezing nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lierde ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een mooi lezing in stijl bij Lierde

Er is bij Lierde geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen bezitten we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lezing een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lezing

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Lierde bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lezing te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.