Lezing Liedekerke

Indrukwekkende locatie voor een lezing bij Liedekerke

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een lezing voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Liedekerke is perfect voor (iets) kleinere, chique lezingen. Ons gezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een ideale plek voor een lezing in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten ontvangen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een lezing die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een lezing te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw lezing op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi lezing in stijl bij Liedekerke

Er is bij Liedekerke geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw lezing iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Liedekerke bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lezing te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Dus, als u een lezing in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.