Lezing Halle

Stijlvolle lezingen in Nieuwenbos bij Halle

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een lezing zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Halle gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Halle is heel geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals lezingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw lezing. Wanneer het zonnetje schijnt, is de netjes onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk geen man overboord. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een lezing een eclatant succes te maken. Uw lezing zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een intiem lezing in stijl bij Halle

Onze ploeg weet exact wat nodig is om van uw lezing een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een lezing. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw lezing tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder lezing, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch lezing

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Halle bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk lezing te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Dus, als u een lezing wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.