Lezing Geraardsbergen

Een idyllisch plekje bij Geraardsbergen voor klassevolle lezingen

Aan het speuren naar een knappe gelegenheid om een lezing te houden nabij Geraardsbergen? Dan is wellicht het chique Nieuwenbos gegarandeerd een goede uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Geraardsbergen is helemaal uitgerust om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 genodigden, zijn uitermate geschikt voor lezingen. Het sprookjesachtige domein van het authentieke landhuis is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique lezing in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Geraardsbergen. Dus, voor een op en top perfect lezing bij Geraardsbergen, slechts één locatie: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen.

Onze immense tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft uw lezing nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Geraardsbergen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een fijn lezing in stijl

Er is bij Geraardsbergen geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een lezing.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in lezingen beschikken we over alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw lezing iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch lezing

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw lezing. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Geraardsbergen bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk lezing te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Dus, als u een lezing wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.