Lezing Dendermonde

Een wondermooi plekje nabij Dendermonde voor stijlvolle lezingen

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een lezing te houden bij Dendermonde? In dat geval is voor u het chique Nieuwenbos zonder enige twijfel een geschikte tip. Deze rustige locatie in de buurt van Dendermonde is helemaal uitgerust om van een lezing een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn prima geschikt voor lezingen. Het mooie domein van het klassieke landhuis is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een fraai lezing in een authentieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Dendermonde. Kortom, voor een perfect lezing bij Dendermonde, 1 adres: Nieuwenbos! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent uw lezing nog dat tikkeltje extra cachet. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Dendermonde ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een intiem lezing in stijl

Ons ervaren team weet exact wat allemaal nodig is om van een lezing een eclatant succes te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een lezing. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw lezing tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder lezing, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk lezing

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw lezing bij Dendermonde bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk lezing te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.