Lezing Brussel

Exclusieve locatie voor een lezing bij Brussel

In het gastvrije Nieuwenbos bij Brussel kunt u terecht als u een onvergetelijk lezing wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Brussel is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme lezingen te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus lezing. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw lezing. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem lezing in stijl bij Brussel

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw lezing een eclatant succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een lezing. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw lezing tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lezing, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek lezing

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw lezing ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw lezing werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Brussel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lezing te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.