Lezing Affligem

Nieuwenbos: Voor lezing in stijl bij Affligem

Wie zoekt naar een geschikte locatie om in stijl een lezing te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Affligem. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme lezing voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw lezing zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw lezing-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Lezing in stijl.

Een fijn lezing in stijl bij Affligem

Het team van Nieuwenbos weet exact wat onontbeerlijk is om van uw lezing een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een lezing. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw lezing tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lezing, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek lezing

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw lezing ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lezing. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lezing alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lezing bij Affligem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk lezing te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol lezing

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lezing in intieme kring. Kortom, als u een lezing in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.