Lentefeest Roosdaal

Stijlvolle locatie voor een lentefeest bij Roosdaal

Nieuwenbos is een prachtige en zeer gezellige locatie waar u in stijl een lentefeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Roosdaal is perfect voor (iets) kleinere, chique lentefeesten. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een lentefeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw gasten een lentefeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een lentefeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw lentefeest naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn lentefeest in stijl

Onze ploeg weet exact wat onontbeerlijk is om van een lentefeest een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een lentefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw lentefeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder lentefeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk lentefeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lentefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw lentefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lentefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw lentefeest bij Roosdaal bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk lentefeest te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: charmante ligging voor een stijlvol lentefeest

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een lentefeest in intieme kring. Kortom, als u een lentefeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.