Lentefeest Ninove

Het beste plaatsje bij Ninove voor klassevolle lentefeesten

Wie zoekt naar een geschikte locatie om in stijl een lentefeest te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Ninove. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme lentefeest voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw lentefeest zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw lentefeest-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Lentefeest in stijl.

Een intiem lentefeest in stijl

Onze ploeg weet perfect wat nodig is om van een lentefeest een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een lentefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw lentefeest tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder lentefeest, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch lentefeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw lentefeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw lentefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw lentefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw lentefeest bij Ninove bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk lentefeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol lentefeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een lentefeest in intieme kring. Kortom, als u een lentefeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.