Jubileum Opwijk

Nieuwenbos: Voor jubileum in stijl bij Opwijk

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een jubileum voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Opwijk is perfect voor (iets) kleinere, chique jubilea. Ons oergezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een mooie locatie voor een jubileum in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden uitnodigen in de unieke en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een jubileum die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een jubileum te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw jubileum op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi jubileum in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat nodig is om van een jubileum een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een jubileum. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw jubileum tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder jubileum, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect jubileum

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw jubileum ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw jubileum. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw jubileum alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw jubileum bij Opwijk bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk jubileum te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: charmante ligging voor een stijlvol jubileum

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een jubileum in intieme kring. Kortom, als u een jubileum wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.