Jubileum Asse

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Asse !

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Asse kunt u terecht als u een onovertroffen jubileum wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Asse is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme jubilea te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus jubileum. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw jubileum. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem jubileum in stijl

Er is bij Asse geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een jubileum.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in jubilea beschikken we over alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw jubileum iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek jubileum

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw jubileum ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw jubileum. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw jubileum werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw jubileum bij Asse bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk jubileum te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol jubileum

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een jubileum in intieme kring. Kortom, als u een jubileum wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.