Huwelijksverjaardag Halle

Het mooiste plaatsje nabij Halle voor klassevolle huwelijksverjaardagen

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een huwelijksverjaardag zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Halle gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Halle is zeer geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige events zoals huwelijksverjaardagen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw huwelijksverjaardag. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. Uw huwelijksverjaardag zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een mooi huwelijksverjaardag in stijl

Onze ploeg weet exact wat nodig is om van een huwelijksverjaardag een weergaloos succes te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een huwelijksverjaardag. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw huwelijksverjaardag tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder huwelijksverjaardag, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek huwelijksverjaardag

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw huwelijksverjaardag ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw huwelijksverjaardag. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw huwelijksverjaardag werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw huwelijksverjaardag bij Halle bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk huwelijksverjaardag te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol huwelijksverjaardag

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een huwelijksverjaardag in intieme kring. Dus, als u een huwelijksverjaardag in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.