Huwelijksverjaardag Brussel

Fantastische locatie voor een huwelijksverjaardag bij Brussel

Aan het speuren naar een mooie plaats om een huwelijksverjaardag te houden in de buurt van Brussel? Dan is wellicht het fraaie Nieuwenbos zonder enige twijfel een interessante optie. Deze rustige locatie gelegen bij Brussel heeft alles om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn heel geschikt voor huwelijksverjaardagen. Het adembenemend mooie gebied van het oude landhuis is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en locatie in het landhuis nabij Brussel. Dus, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Brussel, 1 adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft uw huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra cachet. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een fijn huwelijksverjaardag in stijl bij Brussel

Onze ploeg weet perfect wat nodig is om van uw huwelijksverjaardag een weergaloos succes te maken. Geen betere plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een huwelijksverjaardag. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw huwelijksverjaardag tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder huwelijksverjaardag, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk huwelijksverjaardag

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw huwelijksverjaardag ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw huwelijksverjaardag. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw huwelijksverjaardag werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw huwelijksverjaardag bij Brussel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk huwelijksverjaardag te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol huwelijksverjaardag

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een huwelijksverjaardag in intieme kring. Dus, als u een huwelijksverjaardag in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.