Huwelijksverjaardag Wemmel

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Wemmel !

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate gezellige locatie waar u in stijl een huwelijksverjaardag voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Wemmel leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique huwelijksverjaardagen. Ons oergezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een mooie locatie voor een huwelijksverjaardag in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een huwelijksverjaardag die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een huwelijksverjaardag te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw huwelijksverjaardag naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem huwelijksverjaardag in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van een huwelijksverjaardag een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een huwelijksverjaardag. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw huwelijksverjaardag tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder huwelijksverjaardag, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek huwelijksverjaardag

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw huwelijksverjaardag ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw huwelijksverjaardag. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw huwelijksverjaardag alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw huwelijksverjaardag bij Wemmel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk huwelijksverjaardag te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol huwelijksverjaardag

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een huwelijksverjaardag in intieme kring. Dus, als u een huwelijksverjaardag in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.