Huwelijksfeest Londerzeel

Exclusieve locatie voor een huwelijksfeest bij Londerzeel

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een huwelijksfeest te houden in de buurt van Londerzeel? In dat geval is wellicht het Nieuwenbos zonder enige twijfel een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Londerzeel heeft alles om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van huwelijksfeesten. Het sprookjesachtige gebied van het oude landhuis is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Londerzeel. Dus, voor een gedroomd huwelijksfeest bij Londerzeel, één adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten.

Onze ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft uw huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Londerzeel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een fijn huwelijksfeest in stijl

Onze ploeg weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een huwelijksfeest een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een huwelijksfeest. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw huwelijksfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder huwelijksfeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek huwelijksfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw huwelijksfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw huwelijksfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw huwelijksfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw huwelijksfeest bij Londerzeel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk huwelijksfeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol huwelijksfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een huwelijksfeest in intieme kring. Dus, als u een huwelijksfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.