Huwelijksfeest Herne

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Herne !

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een huwelijksfeest te laten plaatsvinden vlakbij Herne? In dat geval is voor u het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een prima optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Herne is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van huwelijksfeesten. Het schitterende gebied van het klassieke landhuis is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksfeest in een unieke stijl en locatie in het landhuis nabij Herne. Dus, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Herne, 1 adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten.

De ruime tuinen aan het landhuis bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent uw huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Herne ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een fijn huwelijksfeest in stijl

Er is bij Herne geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een huwelijksfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in huwelijksfeesten beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw huwelijksfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek huwelijksfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw huwelijksfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw huwelijksfeest. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw huwelijksfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw huwelijksfeest bij Herne bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk huwelijksfeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol huwelijksfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een huwelijksfeest in intieme kring. Kortom, als u een huwelijksfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.