Feesten

Exclusief feesten

(van 8 t/m 80 pers.)

Voor al uw feesten kunt terecht bij het prachtige gelegen Nieuwenbos. Wij bieden u onnavolgbare faciliteiten van topniveau om elk denkbaar feest naar een hoger niveau te tillen. Communies, geboortefeesten, huwelijksrecepties, verjaardagen, babyborrels … niets behoort tot het onmogelijke bij dit exclusieve adres.

De prachtige en fotogenieke ligging van Nieuwenbos, middenin het overweldigende groen van het Pajottenland, zorgt ervoor dat u in alle rust en sereniteit van uw feest kunt genieten. De vlotte bereikbaarheid is een onmisbare extra troef: de nabijheid van meerdere snel- en hoofdwegen zorgen ervoor dat alle gasten makkelijk en snel ter plaatse kunnen komen, ongeacht uit welke hoek van het land zij komen.

Contacteer ons vandaag nog!

Lees verder onder de foto’s

Onze prachtige en comfortabele ruimte zorgen ervoor dat alle genodigden geriefelijk en ontspannen met elkaar kunnen vertoeven. Daarenboven bieden we een gastronomie van topniveau. Ons doorwinterde en ervaren personeel zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Op die manier creëren we een feest dat een onvergetelijke indruk op u en uw gasten zal nalaten. Een herinnering om nooit te vergeten.

Feesten in een stijlvol decor

Lees verder onder de foto’s

Nieuwenbos is een exclusief adres voor wie op zoek is naar een locatie voor besloten en exclusieve feesten die een grote meerwaarde geven aan iedere aangelegenheid.

Onze suggesties en menuvoorstellen voor een totaalpakket zijn op aanvraag te verkrijgen

Contacteer ons