Familiefeest Ternat

Stijlvolle familiefeesten in Nieuwenbos bij Ternat

Toevallig op zoek naar een leuke stek om een familiefeest te doen plaatsvinden vlakbij Ternat? Dan is het Nieuwenbos absoluut een interessante uitkomst. Deze rustige locatie bij Ternat heeft alles om van een familiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 genodigden, zijn zeer geschikt voor familiefeesten. Het sprookjesachtige domein van het statige landhuis is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een fraai familiefeest in een authentieke stijl en locatie in het landhuis nabij Ternat. Kort samengevat, voor een op en top perfect familiefeest bij Ternat, één locatie: Nieuwenbos. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde familiefeesten.

Onze immense (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw familiefeest nog dat beetje meer cachet. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Ternat ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een fijn familiefeest in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw familiefeest een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een familiefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw familiefeest tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder familiefeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch familiefeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw familiefeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Ternat bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk familiefeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.