Familiefeest Roosdaal

Exclusieve locatie voor een familiefeest bij Roosdaal

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een familiefeest zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Roosdaal gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Roosdaal is heel geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals familiefeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een topplek voor uw familiefeest. Als de zon van de partij is, is de netjes onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er natuurlijk geen man overboord. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een familiefeest een eclatant succes te maken. Uw familiefeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem familiefeest in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat nodig is om van uw familiefeest een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een familiefeest. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw familiefeest tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder familiefeest, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek familiefeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw familiefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Roosdaal bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk familiefeest te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.