Familiefeest Rooien

Nieuwenbos: Voor familiefeest in stijl bij Rooien

Op zoek naar een geschikte stek om een familiefeest te organiseren nabij Rooien? Dan is wellicht het Nieuwenbos zonder enige twijfel een goede tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Rooien heeft alles om van een familiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van familiefeesten. Het fraaie gebied van het statige landhuis is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een fraai familiefeest in een unieke stijl en setting in het landhuis bij Rooien. Dus, voor een op en top perfect familiefeest bij Rooien, 1 locatie: Nieuwenbos! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde familiefeesten.

De immense tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft uw familiefeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Rooien ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een fijn familiefeest in stijl bij Rooien

Er is bij Rooien geen mooiere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in familiefeesten beschikken we over alle troeven om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw familiefeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect familiefeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Rooien bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk familiefeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.