Familiefeest Merchtem

Nieuwenbos: Voor familiefeest in stijl bij Merchtem

Toevallig op zoek naar een mooie plek om een familiefeest te organiseren vlakbij Merchtem? In dat geval is het chique Nieuwenbos absoluut een prima tip. Deze rustige locatie nabij Merchtem heeft alles in huis om van een familiefeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van familiefeesten. Het mooie gebied van het statige landhuis is uiteraard een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique familiefeest in een authentieke stijl en setting in het landhuis nabij Merchtem. Kort gezegd, voor een op en top perfect familiefeest bij Merchtem, slechts één adres: Nieuwenbos! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde familiefeesten.

De ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent uw familiefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Merchtem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een fijn familiefeest in stijl

Ons ervaren team weet exact wat nodig is om van een familiefeest een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een familiefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw familiefeest tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder familiefeest, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch familiefeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw familiefeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Merchtem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk familiefeest te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.