Familiefeest Londerzeel

Stijlvolle familiefeesten in Nieuwenbos bij Londerzeel

Bent u op zoek naar een leuke plek om een familiefeest te doen plaatsvinden bij Londerzeel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een goede keuze. Deze rustige locatie nabij Londerzeel heeft alles om van een familiefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van familiefeesten. Het mooie gebied van het statige landhuis is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique familiefeest in een authentieke stijl en locatie in het landhuis nabij Londerzeel. Kortom, voor een fantastisch familiefeest bij Londerzeel, één locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde familiefeesten.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent uw familiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Londerzeel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een intiem familiefeest in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van een familiefeest een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een familiefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw familiefeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder familiefeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect familiefeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Londerzeel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk familiefeest te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.