Familiefeest Geraardsbergen

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Geraardsbergen !

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een familiefeest te houden nabij Geraardsbergen? Dan is voor u het fraaie Nieuwenbos ongetwijfeld een interessante keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Geraardsbergen beschikt over alle troeven om van een familiefeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn prima geschikt voor familiefeesten. Het schitterende domein van het klassieke landhuis is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een familiefeest in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Geraardsbergen. Kort samengevat, voor een perfect familiefeest bij Geraardsbergen, één adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde familiefeesten.

Onze ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft uw familiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Geraardsbergen ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een mooi familiefeest in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw familiefeest een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een familiefeest. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw familiefeest tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder familiefeest, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek familiefeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Geraardsbergen bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk familiefeest te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.