Familiefeest Gent

Stijlvolle familiefeesten in Nieuwenbos bij Gent

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Gent kunt u terecht als u een onovertroffen familiefeest wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Gent is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme familiefeesten te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus familiefeest. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw familiefeest. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem familiefeest in stijl

Ons ervaren team weet exact wat nodig is om van uw familiefeest een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een familiefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw familiefeest tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder familiefeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch familiefeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Gent bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk familiefeest te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.